Προμήθεια και τεχνική υποστήριξη καινούργιων και ανακατασκευασμένων ιατρικών διαγνωστικών μηχανημάτων. BIOTEX S.A. Supply and technical support of new and refurbished medical diagnostic equipment. BioteXray Linkedln BioteXray Facebook

X-VIEW 3D PAN Ceph TRIDENT

Το αποκλειστικό σύστημα X-VIEW 3D PAN CEPH cone-beam CT, της εταιρίας TRIDENT επιτρέπει την εκτέλεση κάθε είδους εξετάσεων, 2D και 3D. Είναι εξοπλισμένο με δυο DR ψηφιακούς ανιχνευτές (Flat Panel), έναν για την πανοραμική και 3D λήψη και έναν για το κεφαλομετρικό. 

Αποτυπώστε τις εικόνες σε περίπου δύο δευτερόλεπτα, μειώνοντας τον χρόνο έκθεσης και τον κίνδυνο θολών εικόνων χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Single Shot. 

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό, το X-VIEW εγγυάται την άψογη τοποθέτηση του εξεταζόμενου με τη βοήθεια των εξαρτημάτων στερέωσης: το μπλοκ δαγκώματος (για πανοραμικές ακτίνες Χ), το στήριγμα για το πηγούνι (για 3D ακτινογραφίες), τους σταθεροποιητές για να διατηρήσετε σταθερή την κεφαλή του εξεταζόμενου, το φωτισμό λέιζερ οριζόντιας στάθμης και το μεσαίο κάθετο λέιζερ που βοηθούν να κρατήσετε τον εξεταζόμενο στην κατάλληλη θέση μειώνοντας την ανάγκη για επανάληψη. Το ύψος της μονάδας διαθέτει ηλεκτροκίνητη μεταβολή ύψους για τους εξεταζόμενους. 

Το X-VIEW αποφεύγει την εκπομπή περιττής ακτινοβολίας με τη χρήση γεννήτριας υψηλής συχνότητας "παλμού" που εγγυάται την τέλεια ισορροπία μεταξύ της απαιτούμενης ποιότητας εικόνας και της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Technical Characteristics X-VIEW 3D PAN CEPH.pdf

 
© 2024 Copyright, All rights reserved 2013 Biotexray S.A

Please publish modules in offcanvas position.